Продължаваме да следим случващото се с Huawei. Този път новините

...
Продължаваме да следим случващото се с Huawei. Този път новините
Коментари Харесай

Wi-Fi Alliance и SD Association върнаха Huawei като партньор

Продължаваме да следим протичащото се с Huawei. Този път новините са положителни. След няколко дни заточение, китайският производител още веднъж е член на асоциациите Wi-Fi Alliance и SD Association . Не се оповестява каква тъкмо е повода Huawei още веднъж да стане сътрудник на двете общности.

Специалистите на GizmoChina смятат, че може би управлението на консорциума е избързало да извършва глобите, наложени от държавното управление на Съединени американски щати. Особено като се има поради дадената 90 дневна пролонгация, в границите на която не се постанова използването на крайни ограничения и Huawei може отчасти да бъде оправдан.



Да си напомним, че преди няколко дни управлението на Huawei съобщи, че частичното отсрочване на глобите за 90 дни нищо не трансформира. Но вероятно след приключването на този интервал от време, глобите против Huawei ще станат още по-жестоки.

Редица пазарни анализатори са на мнение, че тези 90 дни в действителност не са толкоз нужни на китайския софтуерен колос, а са по-необходими на неговите американски сътрудници. Те би трябвало да доставят поръчаните от Huawei съставни елементи и да си получат парите за тази услуга.

По всичко проличава, че Вашингтон ще продължи с дейностите си за изхвърлянето на Huawei освен от Съединени американски щати, само че и от всички по-значими пазари. Не се чака намаляване на натиска. Освен в случай че Съединени американски щати и Китай по някакъв метод се спогодят и прекратят комерсиалната война.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР