Продължава въвеждането на локални ограничения срещу разпространението на COVID-19 у

...
Продължава въвеждането на локални ограничения срещу разпространението на COVID-19 у
Коментари Харесай

В Сливен затварят нощните клубове


Продължава въвеждането на местни ограничавания против разпространяването на COVID-19 у нас. И в Сливен затварят нощни заведения, не разрешава се провеждането и на сватби и кръщенета. Мярката ще бъде в действие 10 дни - от 24 октомври до 2 ноември.

През посочения интервал не се позволяват визитите в нощни заведения, нощни питейни заведения и клубове и други сходни заведения за забавление на закрито. Не се позволяват групови празненства на закрито, включително сватби, кръщенета и други

Посещенията в кафенета, местата за хранене и заведенията за хранене на закрито и намерено се позволяват при претовареност на местата не повече от един човек на 2 кв. метра от чистата комерсиална повърхност, заяви БиТиВи. Засилен надзор има във всички обекти за носенето на защитни маски. Мярката не важи за клиентите тук-там за хранене, кафенета и заведения за хранене.

Началникът на РУО-Сливен ще показа предложение пред просветителния министър за прекосяване към образование от разстояние в електронна среда за период от 10 дни, за учениците от пети до дванадесети клас в тези образователни заведения, където има над 20 % болни и карантинирани възпитаници и педагози.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР