Продължава тактическото учение на дивизиона за морски специални операции Stealth

...
Продължава тактическото учение на дивизиона за морски специални операции Stealth
Коментари Харесай

Морските ни спецчасти тренират десант на кораб

Продължава тактическото обучение на дивизиона за морски специфични интервенции Stealth Trident 22, оповестяват от Военноморски сили. Тмовете от състава на морската тактическа група за специфични интервенции организираха особено разузнаване и започнаха обмисляне на директни акции против терористично хранилище и транспортен съд, пренасящ оръжие и муниции за доставяне и поддръжка на противостоящите сили.

След одобряване на концепцията, в границите на директните акции, един от отборите за морски специфични интервенции ще отработи дейности по инспекция и задържане на кораб-нарушител. За задачата персоналният състав ще бъде десантиран на борда на кораба с вертолет, по способите „ Рапел “ и „ Бързо въже “ и с бързоходни моторни лодки. След преодоляване на кораба, арестуваните лица ще бъдат ексфилтрирани.

 Паралелно с това, във взаимоотношение с тактически отбор от „ Специализираното тактическо звено за бързи дейности “ към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна, ще бъде обезвредена „ терористична клетка “. Планирано е да бъде изпълнена и здравна евакуация с вертолет на ранен военнослужещ от зоната на интервенцията.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР