Продължава разследването на смъртта на младото момиче от Гърмен, което

...
Продължава разследването на смъртта на младото момиче от Гърмен, което
Коментари Харесай

Продължава разследването на смъртта на младо момиче от Гърмен

Продължава следствието на гибелта на младото момиче от Гърмен, което в събота вечерта беше прегазено от автомобил на пътя край Дъбница.



Във връзка с случая в ареста са към този момент шестима души, само че занапред следствието ще открива събитията към гибелта на младата жена остават доста въпроси. Известно е, че през злощастната нощ момичето се качва в автомобила на своя другар, с който потеглят по пътя, само че по-късно взема решение да слезе от него и секунди по-късно е била блъсната от друга кола, която се е движела след тях. Дали е имало скандал в колата и побой над нея, каквато е неофициалната информация, към момента се обяснява.

Засега няма напрежение на територията на общината, дали ще се развият някакви обстановки ще забележим, сподели кметът на Гърмен Владимир Донков.

Донов не познава арестуваните. По думите му „ очевидно е имало битов скандал сред момчето и момичето, тя е бягала по полета и е била върната в колата “.

Дали е била бита, дали е скочила, дали е бутната, никой не може да го каже, с изключение на проверяващите органи, сподели Донков.

В водача и един от неговите спътници са били открити опиати. Това може да усили тяхната присъда.

Много коли се появиха, все бързи и хубави, доста хора работят в чужбина, само че към този момент не сме имали сходни случаи, разяснява Донков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР