Продължава разследването на насилието над момиче и момче пред заведение

...
Продължава разследването на насилието над момиче и момче пред заведение
Коментари Харесай

Прокурор за боя пред дискотека в „Слънчев бряг“: Издирва се мъжът, ритал падналото на земята момичето

Продължава следствието на насилието над момиче и момче пред заведение в „ Слънчев бряг “ в наличието на охранители. С установяването и разпитите на голям брой очевидци ще се откри до каква степен чиновниците на охранителната компания са надвишили своите права. Разследването е в доста начален стадий, търси се лицето, което не е с униформа на охранителната компания, за което на записа се вижда, че рита момичето. Това изясни районният прокурор Мария Маркова.

Появиха се фрагменти, на които се вижда по какъв начин мъже ритат паднало на земята момиче. При опит да ѝ помогне, на земята е повален и юноша. Клипът е сниман в събота към 4.30 през нощта.

Полицията и прокуратурата започнаха инспекции. Според очевидци двамата младежи са били в несъответстващо положение и са се държали надменно в дискотеката. Мария Маркова показа, че в РП-Бургас е формирано досъдебно произвеждане за лека телесна щета по хулигански подбуди.

По думите ѝ арестуваните са пристигнали от вътрешността на страната за развлечение. Предполага се, че са им взети проби за приложимост на алкохол и опиати. „ Неадекватното им държание сочи, че са използвали доста количество алкохол “, съобщи тя пред „ Нова “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР