Продължава разследването на инцидента от петък, при който 47-годишен мъж

...
Продължава разследването на инцидента от петък, при който 47-годишен мъж
Коментари Харесай

Продължава разследването на смъртоносния инцидент във Виноградец

Продължава следствието на случая от петък, при който 47-годишен мъж беше прострелян смъртоносно в заведение в пазарджишкото село Виноградец. Прокуратурата изиска от съда да позволи осъществяването на спомагателни дейности по следствието, заяви БНР.

Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе искане в съда за даване на разпечатка на телефонните диалози на ръководителя на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков в нощта, когато неуместно бе погубен 47-годишният Наско Тонкев. Това ще потвърди дали в действителност е имало нерегламентирани диалози сред Влайков и прокурора.

Семейството на жертвата твърди, че незабавно след тежкия случай, вместо да се обади на телефон 112, Лазар Влайков е търсил подпомагане от районния прокурор на Пазарджик, с който били в близки другарски връзки.

Взетите натривки от ръцете на 6-годишното дете демонстрират, че то е държало револвера, само че не потвърждават, че точно то е произвело съдбовния изстрел. Това може да потвърди единствено експерт с отлична експертиза, настояват осведомени.

Вчера притежателят на оръжието Лазар Влайков бе освободен от ареста. Срещу него към момента няма повдигнати обвинявания. Основната версия на прокуратурата остава, че 6-годишното дете несъзнателно е произвело изстрел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР