Продължава ръстът на положителните за коронавирусна инфекция проби, в хасковска

...
Продължава ръстът на положителните за коронавирусна инфекция проби, в хасковска
Коментари Харесай

130 с COVID-19 в Хасковско, ученици в 7 училища под карантин...

Продължава растежът на позитивните за коронавирусна зараза проби, в хасковска област за последните 24 часа са 130. 7 са учебните заведения с карантинирина учители и възпитаници поради вируса. Това са:
възпитаник от 12. В клас на ПМГ “Иван Вазов “ и ученичка 6 Б клас от ОУ “Ал.Константинов “ в Димитровград; ученичка от 9 Д клас на ЕГ „ Проф.Асен Златаров “, възпитаник от 3 А клас на ОУ “Христо Смирненски “ и ученичка от 12 В клас на ПГТ “Ал.Паскалев “ в Хасково; преподавател от СУ „ Н.Рилски “ в Харманли; wченик от 12 Б клас от ПГСИ “Христо Ботев “ в Свиленград, както и старши преподавател от градина 22 “Звънче “ в.Хасково.

Продължава и натискът върху лечебните заведения, н коронавирус отделенията в региона се лекуват 195 души. Починал през предходните 24 часа e мъж на 79 години от община Хасково.

Заболеваемостта в региона е 546 на 100 000 души за последните 14 дни. Ваксинирано е едвам 24.5 на 100 от популацията. Ръст от 2000 души за последната седмица има при хората, които са си сложили бустерна доза от имунизациите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР