Продължава проверката на институциите по случая с битото с камшик

...
Продължава проверката на институциите по случая с битото с камшик
Коментари Харесай

Води се досъдебно производство за боя на дете с камшик в Бобошево

Продължава инспекцията на институциите по случая с битото с бич 11-годишно момче в Бобошево, оповестиха от прокуратурата в Кюстендил. Образувано е досъдебно произвеждане, разпитват се участници и очевидци на жестокия случай, назначени са правосъдно медицински експертизи.

Психолог беседва с всички възпитаници, участниците в случая са от локалното учебно заведение „ Св.св. Кирил и Методий “. Ще има и сказка за насилието от чиновници от Детска педагогическа стая към РУ–Дупница.

Битото дете идва на учебно заведение, казвало, че се чувствало добре.

Бащата на момчето е строител, а майката е на работа в Италия, разясняват в Бобошево.

Градът е покъртен от случилото се в събота следобяд на локалния стадион. При спречкването сред децата и на стадиона е имала към 20 деца. Някои от тях снимали изтезанието над 11-годишния възпитаник със смарт телефоните, а едно от тях изпратило по-късно записа на шефа Петър. Кираджийски. Той незабавно се обадил в полицията.

Двете момчета, нанесли побой с ритници, а и нанесли му удари с бич, са разпитани в РУ–Дупница. С тях ще работят чиновници от детска педагогическа стая. Повдигнато им е обвиняване за хулиганска демонстрация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР