Продължава обиколката на един от кандидатите за председател на Младежкото

...
Продължава обиколката на един от кандидатите за председател на Младежкото
Коментари Харесай

Близо 50 организации подкрепиха Станислав Стоенчев за председател на Младежкото обединение в БСП

Продължава обиколката на един от претендентите за ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Станислав Стоенчев, който беше повдигнат от близо 50 организации. Тази събота той се срещна със социалистите от град Стара Загора и региона.

На срещата участва и членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, а младите социалисти бяха поздравени и от министъра на труда и обществената политика Георги Гьоков.

Пред присъстващите Стоенчев пое задължения и показа своето виждане за развиване на младежката организация – да има промени в разпоредбите за организация и работа на Младежкото обединяване. Едно от предложенията на претендента за юношески ръководител на левицата е Националните препоръки да бъдат провеждани в разнообразни области. По този метод младите ще се срещат и с органите на дадената област, само че и самите те ще имат по-добри контакти между тях.

Старозагорските младежи желаеха доста по-голяма единодушие на организацията и да няма капсулиране, по тази причина Станислав Стоенчев пое ангажимент, че ще работи за обединяване на младежката организация, тя да бъде по-силна и сплотена, формирана от съидейници и другари.

Към Борислав Гуцанов младите социалисти демонстрираха огромен интерес по отношение на политиката на левицата. Повече от 2 часа социалистът отговаряше на въпроси за цялата политическа конюнктура и съответно за политиката на Българска социалистическа партия в държавното управление.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР