Продължава настъплението на мощната снежна буря в Съединените щати, която

...
Продължава настъплението на мощната снежна буря в Съединените щати, която
Коментари Харесай

В САЩ става страшно, колко жертви взе студът

Продължава настъплението на мощната снежна стихия в Съединените щати, която обхвана големи територии и от Канада. 12 са към този момент жертвите на неприятното време.

Над 200 милиона американци са наранени. Над 1,5 млн. души са без електричество. Хиляди полети са анулирани.
-->
От Тексас до Квебек в Канада - повърхност от над 3200 километра към този момент е в капан на снежната стихия. За милиони хора празничната еуфория се трансформира в коледен призрачен сън. В Съеденинети щати стотици влакове стопираха да се движат. По автомагистралите е безпорядък. Над 5 000 полета бяха анулирани.

" Летището в Южна Дакота затвори. Пътувахме до Небраска и оттова успяхме да вземем аероплан до Вашингтон ", споделя пътничка.

В Ню Йорк бурята донесе мразовит дъжд, който провокира наводения.

" Този уикенд ще имаме лед, наводнения, сняг, минусови температури. Всичко, с което майката природа може да ни връхлети ", предизвести Кейти Хокул, губернатор на Ню Йорк, съобщи Българска национална телевизия.

Синоптиците към този момент оповестиха, че това ще бъде най-студената Коледа за милиони хора. Очаква се тук-там температурата да доближи минус 40 градуса, а скоростта напразно 100 километра в час.

За някои остава утехата - да трансфорат мразовитите празници в красиви занимания. Като този мъж от Монтана, който популяризира видеа в обществените мрежи със светкавичното преобразяване на гореща вода в сняг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР