Продажбата на сезонни карти за 2023-2024 започва на 1 октомври.

...
Продажбата на сезонни карти за 2023-2024 започва на 1 октомври.
Коментари Харесай

Сезонната карта за лифтовете в Банско запазва цената си отпреди 2 години

Продажбата на сезонни карти за 2023-2024 стартира на 1 октомври. Сезонната карта за лифтовете в Банско резервира цената си отпреди 2 години - 1500 лева, само че единствено в случай че се закупи до 30.11.2023, оповестяват от Юлен.


Това може да се случи на касите на Юлен и в магазините Maxsport! Подготвили сме и специфичен комплимент за първите 1500 от вас, които изберат да прекарат сезон 2023-2024 в Най-добрия ски курорт на България - те ще получат обезпечено място на трибуните, които се намират на финала на най-голямото спортно събитие в България за 2024 - Световната купа по ски за мъже Банско!

Всички закупили сезонни карти, които желаят да участват на трибуните би трябвало да изпратят имейл за удостоверение най-късно до 15.12.23 на Включете JavaScript, с цел да видите предпазеното наличие.. Нека дружно да подкрепим нашия ас Алберт Попов на родна земя и да изживеем неповторимата страст на Световната купа по ски!

Членовете на Bansko Loyalty Club ще получат целогодишни карти за същата цена.

Тази година в Банско още веднъж ще работи детската градина с образование на ски за деца над 4 години зад Бъчвите, а феновете на фрийстайла още веднъж ще разполагат с фън-парк, незабавно щом метеорологичните условия разрешат построяването му. През лятото на 2023 год. Юлен АД направи солидна инвестиция с цел да усъвършенства инсталацията за софтуерен сняг на водещата компания TechnoАlpin по дължината на целия ски път, което разрешава при удобни условия (температура под -2 градуса и ниска мокрота на въздуха) той да бъде заснежен в границите на единствено 72 часа.

Освен това за идния зимен сезон са закупени две нови съвременни снегоутъпкващи машини Leitner, които ще спомогнат за поддръжката на пистите на международно равнище.

Банско е “Eco Friendly Resort ” и за пета поредна година в заведенията на територията на ски зоната не се употребяват пластмасови артикули за еднократна приложимост. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР