Продажбата на най-желаните недвижими имоти е във вихъра си -

...
Продажбата на най-желаните недвижими имоти е във вихъра си -
Коментари Харесай

"Форбс" направи президента и съпругата му рекламни лица на гръцкия имотен пазар

" Продажбата на най-желаните недвижими парцели е във вихъра си - в Гърция ". С това заглавие американското бизнес списание " Форбс " осведоми, че се следи взрив на продажбата на мечтани недвижими парцел в Гърция. Интересното обаче е, че фотографията, употребена от изданието, е на президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева.

Снимката им е пред Партенона, който е една от най-посещаваните туристически забележителност в столицата на южната ни съседка - Атина.

Материалът на " Форбс " е оповестен на 24 юни, събота. В него се изяснява, че поради дълбокото и дълготрайно икономическо разтърсване в Гърция, цената на най-желаните недвижими парцели е спаднала, което е провокирало " взрив " на пазара. Ставало въпрос за най-желаните и първокласни парцели, намиращи се на най-хубавите местоположения - централните елементи на огромните градове или плажните линии.

От " Форбс " показват още, че все още се продавали хиляди такива жилища - в центъра на огромните гръцки градове, а някои от тях били и с аспект към международно известни и вековни монументи като Акропола, да вземем за пример.

Остава неразбираемо за какво обаче от американския медиен колос са поместили тъкмо тази фотография, която е от разходката на президента със брачната половинка му по време на визитата му в южната ни съседка през предходната седмица. Най-вероятно фотосът е определен несъзнателно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР