Прочутият тенор Пласидо Доминго се е държал неподходящо с няколко

...
Прочутият тенор Пласидо Доминго се е държал неподходящо с няколко
Коментари Харесай

Операта в Ел Ей след разследването: Пласидо Доминго се е държал неподходящо с жените - slava.bg

Прочутият тенор Пласидо Доминго се е държал неуместно с няколко дами в трите десетилетия, в които е заемал управителни позиции – това оповестиха от операта в Лос Анджелис след провеждането на вътрешно следствие.

10 дами са се оплакали от полов тормоз или неприлични намеци от страна на испанеца, като случаите се разгръщат в интервала от 1986 до 2019 година Това е изводът на хората, взели участие във въпросното следствие. Подробности към обстановките, в които са изпадали дамите, не се издават.

Според информация на операта обаче те са описали друга степен на дискомфорт от срещите си с Доминго – от стеснение до огромна контузия. Шестмесечното следствие, извършено от външни за компанията юристи, е открило още, че няма доказателства за това, че операта в Ел Ей е пренебрегнала или прикривала недоволствата за полов тормоз.

Въпреки разкритията проверяващите адвокати са стигнали до извода, че Доминго не е злоупотребявал със служебно състояние и не е отказвал функции на оперни певици, реагирали на - по думите им - неприличното му държание.

Източник: Монитор
Снимка: Shutterstock
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР