Прочутият шоу водещ по CNN Лари Кинг си отиде на

...
Прочутият шоу водещ по CNN Лари Кинг си отиде на
Коментари Харесай

Защо вдовицата на Лари Кинг оспорва завещанието му

Прочутият шоу водещ по CNN Лари Кинг си отиде на 23 януари на 87, само че остави след себе си освен скъпи репортажи, от които да взимат образец бъдещите му сътрудници, само че и куп фамилни неприятности.
 Лари Кинг, Шон Саутуик Кинг и седми бракоразвод за водещия
Лари Кинг - рекордьорът по разводи

Седма разлъка за телевизионния водещ

В момента вдовицата Шон Кинг и последна брачна половинка от общо седем, с които фамозният публицист подписва брак през годините, оспорва наследството му.

Според документа цялото му положение, в това число и голямото му имение, би трябвало да се раздели по равно сред децата му Лари Кинг-младши, Чанс и Кенън. Шон е майка на последните две от тях, а в това време най-големите му наследници - Анди и Чая, починаха предходната година.

Тоест, за госпожа Кинг не остава нищо.

От цялата правна документи, с която разполагат от TMZ, излиза наяве, че Лари Кинг актуализира наследството си през 2019 година, единствено два месеца откакто подава молба за бракоразвод с Шон.

Тя твърди, че последният вид не заменя " формалния ", написан още през 2015 година, когато поема ръководството на активите му и имението за 2 милиона $.

От Us Weekly също получават достъп до информацията по правосъдното дело и цитират юриста на вдовицата: " По време на брака им Шон участваше интензивно в кариерата и бизнеса на Лари, беше сътрудник в доста от тях и продължава да извършва тази роля даже и сега ".
 Снимка 519054

Шон твърди и, че двамата с Лари се пробват да спасят брака си и за задачата посещават фамилен съветник, до момента в който здравословното му положение разрешава. И прецизира, че брачният партньор й приживе в действителност отхвърля да взе участие в дело за бракоразвод, оповестяват още от Complex.
 Разводът, психическото и физическо здраве и негатвините последици от раздялата
Негативните последици от развода

Неприятно прекарване, откъдето и да го погледнеш

Явно борбата ще е дълга и яростна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР