Прочутият от соца певец Тодор Трайчев, който живее в САЩ

...
Прочутият от соца певец Тодор Трайчев, който живее в САЩ
Коментари Харесай

Тодор Трайчев: Най-богатият българин изкупи бизнеса ми с шкембе чорба

Прочутият от соца артист Тодор Трайчев, който живее в Съединени американски щати от 1984-та, е поставил кръст на бизнеса си с произвеждане и разпространение на шкембе супа, с който се завърна в края на 90-те.

„ Марката я купи най-богатият българин, само че бизнесът върви надолу ", оплака се изпълнителят на „ Искам да те обрисувам “.

Музикантът имал доста задължения, свързани с кънтри музиката - жанра, в който се изявява там. В момента той обаче е останал по насила в родината поради обичаното си куче, описа за „ България Днес " изпълнителят, на който не му дава сърце да изостави тежко болната си домашна фаворитка. 17-годишното четириного към този момент беряло душа и нямал да издържи дългия полет до Америка.

" Имам подготвени не един, а цели четири плана. Чакам да ми се обадят от Съединени американски щати, с цел да стартира работа, само че няма по какъв начин да отпътува “, споделя артистът. Той добави че в България също го канят по участия. Сега щял да пее на празника на Тетевен. Трайчев обаче доверие и една загадка - че не обича риалитата по тази причина от отказал всички предложения да се включи в някой тв формат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР