Прочутият актьор Николай Атанасов – Шуши вися в продължение на

...
Прочутият актьор Николай Атанасов – Шуши вися в продължение на
Коментари Харесай

Шуши виси 3 часа на болнична каса заради банкерска небрежност

Прочутият артист Николай Атанасов – Шуши увисвам в продължение на цели 3 часа в инвалидна количка и с болнична пижама край касата на една от лечебните заведения в София.

 

Актьорът, режисьор и дълготраен театрален сътрудник на Стоянка Мутафова в паметния театър „ Госпожа Стихийно злополучие “ трябвало да заплати избрана сума за интервенцията си, само че дългото висене било подбудено от зародило непреодолимо затруднение.

 

Шуши споделя, че през септември му сменили тазобедрената става, само че изпаднал в много неприятна обстановка при изписването, тъй като не можел да заплати дължимите на болничното заведение 5600 лева за интервенцията при изписването му – дебитната му карта отказвала да отпусне сумата.

 

След като звъннал в банката станало ясно, че лимитът на картовите му разплащания е 3000 лв. дневно, за който обаче не бил предизвестен. След като трансферирал пари от спестовния си влог в разплащателната сметка, обяснил на банковата служителка за какво го прави, само че заради немарливост или пък поради друго, тя не запомнила да му вдигне ограничаването или най-малко да го уведоми за него.

 

В последна сметка негов другар решил да му помогне с безлимитната си карта, другояче нямало да може да си тръгне от болничното заведение. Към днешна дата именитият театрал се възвръща вкъщи, правейки извършения и оживление. Все още не може да върви добре и се постанова да се подпира с патерица.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николай Атанасов – Шуши Стоянка Мутафова дебитна карта дневен лимит банкова карта задължение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР