Прочут квартирен апаш се оказа 41-годишният Георги Тодоров Гривнев, чийто

...
Прочут квартирен апаш се оказа 41-годишният Георги Тодоров Гривнев, чийто
Коментари Харесай

Удушеният край Смолян бил прочут квартирeн апаш с 16 присъди

Прочут квартирен крадец се оказа 41-годишният Георги Тодоров Гривнев, чийто мъртвец със следи от удушване беше открит в гората край Смолян. Мъжът е остарял познайник на полицията, прокуратурата и съда. Последната му присъда е 4 години за обири от къщи в смолянски села. Излязъл е от пандиза на 28 март. Най-вероятно и тогава е погубен.

Гривнев е роден в Пловдив, само че е осиновен от смолянчани. Майка му и татко му били възрастни хора и от дълго време са умряли. След гибелта им той продал фамилната къща и профукал парите. Георги живеел в смолянския квартал Райково, а в престъпните среди бил прочут с прякора Бански, оповестява otzvuk.bg.

Първите му апашки нападения са били още, когато е бил на 16 години. През 2010 година е наказан да излежи три години и пет месеца поради кражба на 33 000 лв. от вкъщи на възрастен мъж в Смолян. Малко откакто излязъл от пандиза се сдушил с различен познайник на полицията: 50-годишният Митко Ковачев от Виево.

През 2015 година двамата хвърлят в суматоха жителите на няколко смолянски села. Правят 3 обири от къщи в Проглед, Триград, Чокманово, Петково и други села. Когато служителите на реда хванали тандема апаши, се наложило два микробуса да превозят цялата плячка на крадците от Пловдив към Смолян. През юни същата година Гривнев и Ковачев са арестувани, а по-късно и наказани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР