Проблемите за Неймар извън терена продължават. Бразилски съд е запорирал

...
Проблемите за Неймар извън терена продължават. Бразилски съд е запорирал
Коментари Харесай

Запорираха 36 имота на Неймар

Проблемите за Неймар отвън терена не престават. Бразилски съд е запорирал 36 парцела на футболната звезда поради делото за неплатени налози след прехвърлянето му от " Сантос " в " Барселона " през 2013 година, написа Folha de Sao Paulo.

По информация на изданието, 27-годишният бразилец може да употребява парцелите си, само че не може да ги продава, до момента в който не заплати налози в размер на 15.7 млн. евро. Адвокатът на нападателя договаря сумата да бъде понижена на 2.6 млн. евро.
" Екип ": Неймар се продава! В ПСЖ няма да толерират непрофесионално отношение от звездите
През 2015 година Неймар внесе в хазната 42.85 млн. евро, откакто призна, че не е плащал правилно налозите на своите компании.
Неймар: Истината ще излезе нескрито рано или късно (ВИДЕО) Бразилският футболист още веднъж отхвърли да е насилвал Наджила Триндаде
Запора на парцелите му идва единствено месец, откакто бе упрекнат в обезчестяване от модела Наджила Триндаде. Разследването по случая продължава. Междувременно Неймар се възвръща от тежка травма, която получи в контролна среща преди началото на Копа Америка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР