Проблемът за всички форми на агресия е, че в последните

...
Проблемът за всички форми на агресия е, че в последните
Коментари Харесай

Бивш здравен министър: Очаквам скоро барети да пазят лекарите

Проблемът за всички форми на експанзия е, че в последните години се изгубиха полезностите у хората и уважението един към различен. Това съобщи някогашният министър на опазването на здравето Таня Андреева в студиото на телевизия " България он ер ".

" Всеки един случай на принуждение може да бъде коментиран безчет пъти във всяка една медия. Трябва Българският лекарски съюз, политическите партии и неправителствените организации да се обединят и да бъде извършена предварителна защита против насилието в обществото ", сподели още тя.

Според нея контингентът хора, които демонстрират експанзия против медицински лица, са известни на органите на реда с други престъпни прояви и множеството такива се водят на доклад.

" Трябва да се оправим с експанзията, която е на всички места. Болниците стартират да се трансформират в едни доста строго охранявани институции, евентуално скоро ще има и бригади с барети, които ще пазят медиците ", означи Андреева.

По думите ѝ децата би трябвало да бъдат възпитавани както у дома, по този начин и в учебните заведения. Когато има случаи на побой, виновните органи би трябвало да си свършат работа и да се вземат ограничения за ограничението на тази експанзия у децата.

" През 2013 година се криминализира експанзията против лекари, резултатът за четири години - 6 присъди и от тях единствено две са ефикасни ", отсече Таня Андреева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР