Проблемът след наводнението в Гърция е много сериозен. Имаме 20

...
Проблемът след наводнението в Гърция е много сериозен. Имаме 20
Коментари Харесай

В Гърция установиха, че 100 моста, които е трябвало да се изградят, не са били построени

Проблемът след наводнението в Гърция е доста сериозен. Имаме 20 души удавени и не се знае какъв брой са в неопределеност. Заедно и с лозарите достигнахме 50 души от бедствието. Имаме 20 000 животни изгорели, 50 000 удавени животни. Имаме над 1,8 дка изгорени, след наводняване имаме 750 000 дка. В района, където се създават 5% от Брутният вътрешен продукт на Гърция, към този момент го няма ”. Това съобщи Йоаким Каламарис учител по стопанска система и предприемач от Гърция в предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Евентуално след 20 година ще се възстановят горите. От прекъсване на износа на тези артикули, рецесията следва. Ние би трябвало да оправим инфраструктурата, изясни гръцкият учител и предприемач.

В Гърция районните прокуратури проверяват 100 моста, които е трябвало да бъдат построени, само че такива не са издигнати.

Според мен от двете страни би трябвало да се сътвори министерство за възобновяване на Строителни войски. Военните за 30 часа построиха 30-метров мост. Това нито една частна компания няма да го направи. Говорим за наводнения, за удавени хора и районната прокуратура е безразлична, изясни той дейностите на гръцките управляващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР