Проблемът със Северна Корея има решение, в което вярват лидерите

...
Проблемът със Северна Корея има решение, в което вярват лидерите
Коментари Харесай

Доналд Тръмп вижда "решение" на севернокорейската криза


Проблемът със Северна Корея има решение, в което имат вяра водачите и на Китай, и на Съединени американски щати. Това разгласи в четвъртък президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на договарянията си с президента на азиатската страна Си Дзинпин, които се излъчваха онлайн от Централната китайска телевизия.

„ Китай и Съединени американски щати се договориха да усилят взаимоотношението си и координационните си действия по проблемите на Корейския полуостров и други въпроси от съвместен интерес ”, съобщи китайският водач в стаята за срещи във Великата национална зала в Пекин.

„ Вярвам, че съдействието е ключът към сполучливите американско-китайски взаимоотношения и е единственият верен избор", добави Си в наличието на Тръмп.

Междувременно американският държавен глава изрази „ дълбокото си почитание ” към китайския си сътрудник и не пропусна да изрази рецензия към „ миналата администрация ” на Съединени американски щати, която е предизвикала несъответствието в двустранните търговски взаимоотношения.

"Много е неприятно, че предходните администрации [на САЩ] разрешиха сходен дисбаланс", оплака се Тръмп./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР