Проблемът с преждевременната еакулация по статистиката засяга около 30% от

...
Проблемът с преждевременната еакулация по статистиката засяга около 30% от
Коментари Харесай

Опитайте тези три пози за безкраен секс

Проблемът с преждевременната еакулация по статистиката визира към 30% от мъжете.
Във връзка с това мнозина прибягват до потреблението на презервативи и други средства за понижаване на чувствителността, с цел да може по някакъв метод да удължат половия акт, пробвайки се да доставят оптималната приятност на дамата на сърцето си.
Но учените са открили, че продължителността на половия контакт зависи и от избора на поза, определяща характера на взаимоотношението на половите органи.
Експертите подсказват, че да се направи половият акт на практика безконечен и той да продължи най-малко 1 цяла нощ би трябвало да се практикуват в леглото три познати пози.
Едната от тях е "Лъжички ", в която партньорката е странично, а мъжът е тъкмо зад нея в същата позиция. Тя допуска повече фамилиарност и притиснатост сред телата на влюбените. Тази поза е и една от обичаните на дамите, защото, като се изключи че им доставя необикновен оргазъм, им разрешава да се свържат на едно друго прочувствено равнище с обичания. Поза „ Лъжички “ разрешава на двамата да подтикват интимните си елементи и по този начин да създадат момента още по-приятен и безконечен.
Освен това сексоложката Анабел Найт изяснява, че една от минимум сензитивните позиции се счита леко променената класическа "кучешка поза ". При този вид дамата ляга по стомах, а мъжът е върху нея контролирайки всички придвижвания на тялото ѝ.
Найт акцентира, че за удължение на половия акт е подобаваща и позата, когато и двамата сътрудници лежат странично с лице един към различен, а дамата качва горния си крайник върху торса на мъжа, създавайки идеални условия за проникван.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР