Проблемът не е да спечелим изборите. Проблемът е това разединение

...
Проблемът не е да спечелим изборите. Проблемът е това разединение
Коментари Харесай

Борисов в Бяла Слатина: Проблемът не е да спечелим изборите, а разединението на нацията, което президентът Радев постигна*

Проблемът не е да спечелим изборите. Проблемът е това разцепление на нацията, което президентът Радев реализира. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Бяла Слатина. " Такъв разлом сред хората сега в никакъв случай никой не е правил. Нито Първанов, нито Стоянов, нито Плевнелиев, нито лекар Желев. Ето, естествените български хора – фамилии, деца, учителки там видях. Какво сме им създали, че сме били по-добри от тях? Че сме си строили партията, че си имаме структури и кметове? Водим естествен политически живот ", уточни Борисов. По думите му и да е в съпротива ГЕРБ, животът продължава. " Дали сме ръководещи или сме в съпротива, какво е смисъла? Демокрацията по този начин е направила. Въобще не желая да си мислите отрицателно и с неприятни усеща. Нашият същински шанс ще бъде Слави Трифонов да стане министър председател. Това е същински шанс за нашата партия. Той обаче няма да стане, тъй като не е малоумен, а е остроумен. Ще постави някой, от който по-късно ще се откаже. Както Радев, когато стане въпрос за някой, който е съгрешил към този момент, споделя, че подписва единствено укази. Още от в този момент почват да бягат ", предизвести ръководителят на ГЕРБ.

Бойко Борисов бе безапелационен, че ГЕРБ няма нито едно нещо, от което да се срами. " Какво не сме създали, че да се срамим? Кой е направил освен това или нещо по-добро? За 5 години Радев какво направи? Едно нещо се сетете, което да е направил. Сутрин – " Бойко Борисов ", вечер – " Бойко Борисов ". Стигна се до там, беше Европейският съвет в София. Дойдоха всички водачи, до един. На " Моста на влюбените " в София направих да се разхождат дружно канцлер на Германия, президент на Франция и министър председател на Англия. И не отидоха да му кажат добър ден. Той през днешния ден приказва за някаква изолираност. Ами то правилно не се знаеше, че го има. За 5 години – 0! Неговият непосредствен човек – Васил Божков, влезе в проекта " Магнитски ". Това е най-големият му триумф, излъга го и него. Направи му революцията, направи му митингите и най-после го метна на кучетата ", акцентира ръководителят на ГЕРБ.

Бойко Борисов попита кой е направил повече от ГЕРБ – Българска социалистическа партия или Слави Трифонов? " Направихме им същинска диверсификация на газовите доставки. Спомням си, когато правехме " Балкански поток ", какъв брой доста работа имаше. Направихме и интерконектора с Гърция, до края на годината ще е подготвен. Купихме 20% от терминала за полутечен газ в Александруполис. Българска благосъстоятелност е “, уточни той. И тъй като Радев доста обича да приказва за правдивост, Бойко Борисов попита това ли е правдивост - да имаш 19 парцела и да си сложиш перачите на Данък добавена стойност и крадците на основните институции – Митници, Национална агенция за приходите, фонд " Земеделие " и всичко останало? " Тях би трябвало да ги е позор! За един месец сътвориха това нещо ", акцентира водачът на ГЕРБ.

Според Борисов партията е в отлична кондиция. " Никога не сме били по-сплотени и дисциплинирани. В началото има доста външна страна и доста слама. Сега ги виждам в другите партии за наслада, тъй като ги знам какви са. През мен са минали всички до един. От Мая, до Христо Иванов, Атанасов, в това число и Костов ", напомни ръководителят на ГЕРБ. Той прикани членовете и симпатизантите на партията за кураж и мощ. „ Те желаят да Ви уплашат и да кажат, " ами те може да са първи, но са в съпротива ". Аз с такива ортаци не желая да работя. По-добре да сме в съпротива “, безапелационен бе Бойко Борисов.

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев прикани хората в Бяла Слатина да бъдат с високо вдигната глава. " Няма от какво да се притеснявате, нямате от какво да се срамувате. Всичко сторено в годините обратно, което е доста, сме го правили с най-хубави планове и с грижа за хората. И ще продължим. Макар че в този момент е време на лудуването и на дивотиите. Това време скоро ще отмине и съм уверен, че скоро ще пристигна времето още веднъж за съзидание и за създаване. И съм уверен, че най-хубавото следва ", акцентира Дончев.

" Много слушате през последните дни за кавги, за компромати. Много слушате за отрицателните вести. Но нашите съперници умишлено заобикалят да приказват за нашите достижения. Те умишлено заобикалят да приказват за това, че през последните години се увеличи минималната работна заплата, увеличи се междинната работна заплата, увеличи се Брутният вътрешен артикул. Те постоянно умишлено заобикалят да споделят, че ние сме хората, които върнахме близо 50 000 български деца назад в клас. Едно потомство деца в България е 60 000. 50 000 деца назад в клас е съвсем едно върнато потомство назад. Те умишлено заобикалят да споделят, че ние запазихме 300 000 работни места, помогнахме на над 30 000 компании в рецесията, съвсем 1 милион български жители получиха поддръжка от Министерствата на труда и обществената политика, и на стопанската система. Над 6 милиарда бяха дадени по време на рецесията и доближиха освен до тези 1 милион български жители, само че и до 2 милиона български пенсионери, които получиха своите добавки. Тези неща вие не ги чувате, тъй като умишлено се заобикаля всичкото това, което сме постигнали. Напротив – търсят се отрицателните вести, търси се подправеното, търсят се компроматите ", съобщи регионалният координатор на ГЕРБ в Добрич Деница Сачева. Тя прикани да изберем на 11 юли продължението на всички тези политики.

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев прикани да не се не помни, че ГЕРБ е повода 12 години поред аленото настъпление да се проваля и алените узурпатори да стоят отвън властта. " Не би трябвало да разрешаваме те да се завърнат и да въздействат на орисите ни. МГЕРБ ще създадем и дадем на България едно ново потомство политици. Поколение, което ще даде на България непоклатимост и резистентност, с цел да бъде тя конкурентна в свят, в който не можете да бъдете изчегъртвани ", съобщи Георгиев.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за парламентарни избори 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР