Пробив в Брюксел – отпаднаха част от текстовете, срещу които

...
Пробив в Брюксел – отпаднаха част от текстовете, срещу които
Коментари Харесай

Пробив в Брюксел – отпаднаха текстове, срещу които протестираха превозвачите ни

Пробив в Брюксел – отпаднаха част от текстовете, против които българските превозвачи стачкуваха. Т. нар. пакет „ Макрон” беше гласуван от комисията по превоз в Европарламента.
Комисията по превоз в Екологичен потенциал гласоподава пакета „ Мобилност “ Мерките провокираха недоволството на българските превозвачи
По-рано през днешния ден българските превозвачи обявиха, че ще провеждат референдум за излизане от Европейския съюз, в случай че предложенията за промени бъдат признати.

Гласуването на някои от най-спорните текстове са в мечтаната от българските превозвачи посока. Няколко образеца: водачите имат право да нощуват в камионите, в случай че са на паркинг с минимални наложителни условия, не е наложително да са в хотел.

Те би трябвало да прибират един път в месеца, само че наложително на адреса, на който са регистрирани. Статутът на превозвачите да се разграничава от този на останалите командировани служащи. Това са част от гласуваните през днешния ден промени в пакет „ Мобилност”.
Юлиан Ангелов: Превозвачите са прави да стачкуват, само че излизането от Европейски Съюз не е решение Вътрешна македонска революционна организация още веднъж се разгласи и срещу провеждането на Прайд в София
Очаква се транспортният министър Ивайло Московски да отбрани българските превозвачи и пред сътрудниците си на съвета на министрите в Люксемебург.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР