Проба за COVID - 19 е взета от дете на

...
Проба за COVID - 19 е взета от дете на
Коментари Харесай

4-годишно дете е със съмнения за коронавирус във Велико Търново

Проба за Коронавирус - 19 е взета от дете на четири години, настанено в Детското поделение на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов ", оповестиха от пресцентъра на регионалната болница.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2090
Резултатът се изчаква.

С ново лекарство избавят най-тежките случаи на COVID-19 у нас

Детето е постъпило с пневмония и с висока температура, а пробата е взет, по протокола за всички пациенти, постъпващи с пневмония, показаха от здравното заведение. Състоянието на детето е устойчиво.

Консултирано е с инфекционист. Назначено му антибиотично лекуване, като изрично на този стадий не се постанова кислородолечение, прецизират от болничното заведение.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2090  Радомир с вечерен час Радомир с вечерен час  В Италия оповестиха, че се вижда В Италия оповестиха, че се вижда " светлина в края на тунела " при броя на новите умряли от COVID-19  Австрия и Унгария получиха защитни маски от Китай Австрия и Унгария получиха защитни маски от Китай
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР