Призовавам всички, които се явяват на тези избори, да се

...
Призовавам всички, които се явяват на тези избори, да се
Коментари Харесай

Сидеров: Костадинов ми каза, че ще занули всички, включително Каракачанов, на когото носеше чантата

Призовавам всички, които се явяват на тези избори, да се откажат от другите си позиции. Това е честното и правилното към хората. Това разяснява за " Офанзива " водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Според него България би трябвало да се върне към непрекъснато и положително отношение с Русия, с цел да има баланс. " Българска социалистическа партия е менте, тъй че сега би трябвало да създадем балансиращата част ", акцентира той. И изясни наличието си в политиката. " Аз съм в политиката, тъй като хората ме повикаха там, не тъй като доста се обичам. Хората споделиха " направи партия, с цел да те следваме ". Свише някой ми е споделил от горната страна да ходя по този път ", уверен е водачът на " Атака ".
По думите му Костадинов го е призовал да каже на гласоподавателите си да гласоподават за " Възраждане ". " Той отхвърли всякакво съдружничество. Нямам нищо срещу него, само че той избра гордостта и самотата. Каза ми, че ще занули всички, в това число Каракачанов, на който носеше чантата. " Възраждане " прави внушения, а в действителност е менте, което е основано да махне другите обединения ", счита Сидеров.

Той е поискал на сина си, който през днешния ден има рожден ден, животът му да е логичен, изпълнен с религия, любов и премеждие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР