„Призовавам регионалния директор на МВР в Кърджали да излезе публично

...
„Призовавам регионалния директор на МВР в Кърджали да излезе публично
Коментари Харесай

Караянчева към Рашков: Груба полицейщина

„ Призовавам районния шеф на Министерство на вътрешните работи в Кърджали да излезе обществено и да съобщи дали и по какъв начин, и с какво съм го заплашвала “, съобщи във видео послание Цвета Караянчева от ГЕРБ. Така тя отговори на изказванията на вътрешния министър Бойко Рашков, че е заплашвала с уволняване полицейски началник поради акция против търговия с гласове.

„ В противоположен случай ще приема казаното от вътрешния министър Бойко Рашков за показна наказателна акция против мен, която цели да ме дискредитира персонално в навечерието на изборите и да провокира ескалация на напрежението в района “, съобщи Цвета Караянчева.

„ Свидетели сме на чудовищни операции от страна на служебното държавно управление на Радев, на брутална гьобелсова агитация и втълпяване на боязън у хората в цялата страна и в частност в Кърджалийско, прикрити зад фасадата за битка с купения избор “, счита тя.

„ Подобна груба полицейщина, такива обиски, арести по донос, почистване на сметки и затопляне на сюжета „ Гласове против дърва “, България не помни от мракобесните тоталитарни времена, означи Цвета Караянчева.

„ На всички, които репресивната машина на Рашков продължава да мачка и преследва, ще кажа: „ Не се опасявайте, няма верига за истината, а истината е на наша страна “, съобщи претендентът за народен представител от ГЕРБ и някогашен началник на Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР