Призовавам фирмите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите,

...
Призовавам фирмите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите,
Коментари Харесай

Караджов към пътностроителните фирми: Не спирайте ремонтите

" Призовавам компаниите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите, тъй като изоставянето ще значи застрашаване на сигурността на пътуващите по българските пътища ". Това сподели пред публицисти в Пловдив вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов.

" Минахме през една рецесия - обръщам се към всички с градивен звук - доста апелирам да не преиграваме, да не пресоляваме манджата, тъй като става дума за пътуващите, за живота на българите ", акцентира той.

Караджов разяснява, че е слушал до момента в който пътува конференцията на Българската браншова камара (ББК) " Пътища " и е доста смутен. " В момента в страната се правят стотици поправки и най-големият ми боязън е поради тяснопартийни ползи да продължава да се раздухва тази нервност и тя да стигне до там, че пътностроителните компании да се отдръпват от ремонтите ", добави министърът.

Той изясни, че желае да види и техните причини, " тъй като до в този момент всичко, което е по решението на Народното събрание, е изпълнено ". " Докладът ще бъде импортиран в Народното събрание и да забележим какво ще последва като дейности ", сподели още Караджов.

Вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов участва на формалното разкриване на Международното ревю за товарни коли, рейсове и профилирани транспортни средства TRUCK EXPO 2022 в Международния панаир Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР