Призовахме г-н Сарафов да подаде оставка по няколко причини. На

...
Призовахме г-н Сарафов да подаде оставка по няколко причини. На
Коментари Харесай

Васил Пандов: Избирайки Сарафов, сменихме генерал с лице, покриващо изисквания за лейтенант

Призовахме господин Сарафов да подаде оставка по няколко аргументи. На първо място възразяваме против метода, по който беше несъмнено лицето, което да замести на поста. Бързината сама по себе си не постоянно е проблем. Това е служба, която не може да остане без лице,която да я заема. Въпросът е методът, по който беше извършена процедурата. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов, разяснявайки апела на обединението определеният за изпълняващ длъжността основен прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. да подаде оставка.

„ Има състоятелен спор дали Прокурорската гилдия или Пленума на Водоснабдителна система би трябвало да избере лицето, което да извършва длъжността основен прокурор. Според специалисти Пленумът е този, който би трябвало да дефинира основния прокурор. Тоест първоначално казусът беше органът, излъчил това лице ", акцентира Пандов.

" На второ място има проблем с процедурата. Тоест приложиха се критерии, които не дават отговор на критериите за избор на основен прокурор. Критерии, с които нагледно казано сменихме военачалник с лице, което дава отговор на условия за лейтенант ”, допълни депутатът от ПП-ДБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР