ПРИЗНАЦИ НА НАТРУПВАНЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В ДОМА:Има хлебарки и

...
ПРИЗНАЦИ НА НАТРУПВАНЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В ДОМА:Има хлебарки и
Коментари Харесай

С този метод ще пречистите къщата от лоша енергия! Забравяте за болести и разправии!

ПРИЗНАЦИ НА НАТРУПВАНЕ НА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В ДОМА:

Има хлебарки и други нездравословни инсекти.

Постоянно се губят неща.

Често има заболели членове на фамилията и домашните любимци.

Не порастват и умират растения.

Често горят крушки и електрически уреди без забележима причина.

Текат тръби, водопроводът често има проблеми.

Сами се затравят и отварят врати и прозорци.

Появяват се неприятни миризми без причина.

Чести фамилни спорове.

Живущите постоянно имат незаинтересованост към всичко в близост, непрекъсната отмалялост.

Лоши сънища, сънят не възвръща тялото.

Гостите ги хващат уроки.

Някой е умрял в жилището.

Може би преди да се преместите, в къщата е живяло лошо семейство, или се е случило закононарушение.

Ако има детайли, които съответстват с това, което се случва в дома ви, би трябвало да  мислите за това, по какъв начин да се отнасяме в този дом. Не се опасявайте, всички способи са много елементарни и не изискват намесата на свръхестествени сили.

КАК ДА съдебна експертиза ОТЪРВЕТЕ ОТ  НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ В КЪЩАТА

Прочистване на личната сила

Тя може да донесе негативност във вашия дом. За да изчистите вашата сила, би трябвало да вземете душ, само че не обикновено, а със сол. Солта е с мощен проводник и е в положение да я абсорбира и когато се комбинира с вода, с цел да се измие.

Вземете душ, като тялото съдържа естествена натриева сол, а масажът със сол усърдно отмива неприятната сила. В същото време би трябвало да бъдете в положително разположение на духа и мислите за това по какъв начин да се отървете от неприятните неща. Повярвайте ми, незабавно ще ви стане топло и ярко в сърцето след такава процедура.

Отървете се от ненужни движимости

Всички неща имат памет и са в положение да съхранява сила. Ето за какво имате потребност от време, с цел да се отървете от ненужни предмети, изключително в случай че те са свързани с неприятни мемоари. Помнете : всичко, което не е в приложимост в продължение на една година, натрупва негативна сила.

Преди да започнете да се отървавате от ненужните неща в къщата, отворете всички порти и прозорци, с цел да премахнете всички негативи. Сложете елементарни, само че спретнати облекла на вкъщи. Да не се носят бижута, и да бъдете в неутрално въодушевление. Отървете се от всички нездравословни ястия. Също по този начин, не съхранявайте чиниите в мръсно положение. Старите облекла или дайте на бедните, продайте или изхвърлете.

А в този момент да преминем към огледалото: Избършете с влажна забрадка в посока на часовниковата стрелка, броят на обиколките зависи от това какъв брой остаряло е огледалото. Ако не си спомняте, направете 13. Ако имате счупено огледало или останало от предходните собственице, трябва да се отървете от него.

Пречистване с вода

Подгответе купа със светена вода, само че не елементарна. Поръсете нежно стаята и по-късно измийте ръцете си. След това подпали сухи клончета от жълт кантарион и ги занесете във всяко кътче на дома.

Пречистване благодарение на свещ

Вземете от църквата свещ и я поставете на един дребен кръг изрязан от бяла хартия. Запалете свещта и започнете да се движите от входната врата – основната врата на отрицателната сила. Правилно обработвате със свеща и шпионката на вратата и цялата й повърхност, не забравяйки за домофона.

Следвате пространствата по периметъра на часовниковата стрелка. Обръщате особено внимание на стъкла, огледала, ъгли, закачалки, както и компютър и тв приемник, защото те натрупват доста отрицателна сила. Когато приключите с почистването на силата вкъщи, еднага изхвърлете в кошчето, не оставяйте в дома си.

Ръчно Почистване след прибирането на реколтата

След като сте минали всички нужни ритуали, би трябвало  старателно да измиете ръцете си със сапун и вода. Разтрийте ръцете си с натриева сол, изплакнете и изчакайте, до момента в който изсъхнат. След това намачкайте с пръсти. След това разтривайте дланта по посока на часовниковата стрелка и ги разклатете. По този метод, можете да си спестите  негативизъм, вследствие на процеса на разчистване.

Повтарящо разчистване

За да разберете дали сте се отървали от цялата отрицателна сила, три дни след почистването запалете свещ и изчакайте до половина да изгори. Вижте формата на разтопения восък, ако е грозна и тъмна, това значи, че лекарството би трябвало да се повтори в къщи. Ако ярка и красива, къщата си е чиста. Процедурата за разчистване на дома би трябвало да се прави 1-2 пъти в годината или след негативен случай (смърт на близки, неприятни гости).

ЗА ДА съдебна експертиза ПРЕДПАЗИТЕ

Звукът на камбаните

Дръжте на входната врата и към къщата дребни камбанки. Те стопират негативната сила и имат позитивен резултат върху човешкото тяло.

Палете свещи

Oт време на време, палете свещи в къщата. Това може да бъде по време на вечеря или в банята за релаксация. Почистващата мощ на огъня не е сравнима с нищо!

Почистване и вентилация

Поддържайте къщата си чиста и почиствайте всяка седмица и понякога отваряйте вратите и прозорците, беше да се изготви план.

Вземете си котка

Да, котките са в положение да се защитят къщата от отрицателна сила. От антични времена това животно надарено с вълшебен сили.

Можете да ви звучи неуместно, тъй като живеем в XXI век. Но хората са в положение да зареждат вашите  обекти с отрицателни мисли и  негативна сила. Освен това, в никакъв случай не се знае, какво желаят хората , които идват в дома ви. Отделете малко време и  се занимава с лекуването на къщата си – сигурно не боли!

инфо: blitz.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР