Призивите за сериозно освежаване на Ливърпул на и извън терена,

...
Призивите за сериозно освежаване на Ливърпул на и извън терена,
Коментари Харесай

Алисон с призив към феновете: Вярвайте на процеса

Призивите за съществено ободряване на Ливърпул на и отвън терена, стават все по-интензивни, до момента в който " алените " се борят да се върнат към остарялата си форма, която им донесе доста триумфи предходните години. Мърсисайдци не съумяха да победят Челси в последния си мач, като приключиха 0:0, само че и не съумяха да покажат задоволително добра игра. Вратарят на Ливърпул Алисон счита, че почитателите би трябвало да дадат време на тима и да имат вяра в него.

" Мисля, че единствено поради момента, в който се намираме, всеки желае да промени всичко незабавно, само че не става така. Трябва да изградим играта си още веднъж, би трябвало да сме търпеливи. Искам също да го трансформира неотложно, само че би трябвало да бъдем почтени със себе си, би трябвало да се доверим на процеса, би трябвало да останем положителни, да се държим дружно и да продължим да работим върху нещата, върху които работим. Работим доста интензивно. Всеки може да каже, че не вършим нещата, които показвахме преди. Ще изчакаме нещата да се оправят за нас ", показа Алисон.

Сега Ливърпул е на 10 точки от местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига, но те съумя да достигне до осминафиналите на " шампионата на богатите ", където ще се изправи против Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР