Приятен уикенд с нашия хороскоп. Дано ви донесе късмет! ОВЕН Денят

...
Приятен уикенд с нашия хороскоп. Дано ви донесе късмет! ОВЕН
Денят
Коментари Харесай

Големи изненади за две зодии, друга стяга куфарите

Приятен уикенд с нашия хороскоп. Дано ви донесе шанс!

ОВЕН

Денят изрично не е подобаващ за отсрочване на значими каузи в името на мимолетните стремежи. Със сигурност ще имате време за развлечение, прелестно другарство и релакс, само че първо би трябвало да извършите нещо потребно. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ

Сутринта събитията може да се развиват по-бавно от мечтаното. Това несъмнено няма да ви хареса. Днес е значимо да се справите с досадата, която от време на време ви обзема и да не провокирате спорове. Ситуацията последователно ще се усъвършенства и следобедът ще е по-приятен.

БЛИЗНАЦИ

Денят носи изненади. Няма доста да върви по проект, само че вие ще сте щастливи от опцията да импровизирате, да измислите нещо ново и да оживите остарели хрумвания. Вероятни са парични доходи. Можете да вършиме покупки, като разчитате на интуицията си, да ви помогне да изберете страхотни неща.

РАК

Днес терзанията ще са повече, в сравнение с сте очаквали. Ще има обстановки, които изискват неотложно внимание, а и някой непосредствен има потребност от вашата помощ. Ще съумеете да извършите всичко, което сте възнамерявали, даже повече. Опитайте се да не се претоварвате и да отделите повече време за отмора.

ЛЪВ

Благоприятен ден за другарство. Винаги намирате верните думи и знаете какво желаят да чуят другите. Вероятни са парични приходи, в това число и такива от непредвидени източници. Те се оказват доста потребни - можете да извършите някои незадължителни, само че приятни разноски.

ДЕВА

Прекрасен ден, потребен и забавен. През първата половина са вероятни някои недоразумения или досадни произшествия. Но това ще са дреболии, тъй че няма защо да се притеснявате. Всичко ще се уреди скоро. Следобедът ще е по-добър и ще радва доста от вас с сполучливи съвпадения.

ВЕЗНИ

Денят ще е цялостен с изненади. Често ще се постанова да взимате решения в придвижване. Това въобще няма да ви плаши. Не за първи път попадате в такава обстановка и не би трябвало да се съмнявате, че ще изберете верния път към задачата. Приятели ще са подготвени да поддържат доста от вашите хрумвания.

СКОРПИОН

Първата половина на деня ще ви радва с изненади. Това ще е добър миг за доста представители на знака - можете да извършите това, което сте замислили преди време. Обстоятелствата са удобни и от време на време въобще не е нужно да полагате старания, с цел да постигнете задачата си.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за всевъзможни срещи. Днес хората се интересуват изключително от вашите каузи, ще задават доста въпроси, от време на време много сложни. Отговорете им без подправена невзискателност и не се колебайте да говорите за достиженията си. Въпреки положителните връзки, през днешния ден е добре да работите независимо.

КОЗИРОГ

Страхотен ден да бъдете дейни и да предложите нещо друго. Много хора ще харесат вашите хрумвания. Не са изключени някои диалози за бъдеща работа или бизнес планове, върху които скоро ще се концентрирайте. Благоприятен ден за пътешестване или разходки. Отделете време и за другарство с околните си.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подобаващ за съществени диалози, разискване на въпроси, които са значими както за вас, по този начин и за околните ви. Ще съумеете да подредите някои объркващи обстановки и да се ориентирате по какъв начин най-добре да действате. Често опитът на някой различен ще ви помогне - с помощта на него ще избегнете неточности.

РИБИ

В началото на деня стресовите моменти мъчно ще могат да бъдат избегнати. Възможно е да има неприятни съвпадения и вести, които да объркат проектите ви. Въпреки това няма да губите хладнокръвие и ще гледате позитивно на нещата. Вечерта ще се окаже извънредно приятна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР