Приятелството между животни може да бъде наистина трогателно. Подготвили сме

...
Приятелството между животни може да бъде наистина трогателно. Подготвили сме
Коментари Харесай

Куче така се сприятелило с крава, че не дало да я продадат (видео)

Приятелството сред животни може да бъде в действителност прочувствено. Подготвили сме ви поредна история за топла, прочувствена връзка сред два разнообразни скотски типа в svobodnazona.com.

Всичко се случило в Южна Корея, само че това другарство сред куче и крава станало известно надалеч отвън границите на страната. Всичко се дължи на обстоятелството, че видеото за него било пуснато в YouTube. Кучето и кравата израснали дружно и били доста привързани един към различен.

Но заради финансови проблеми стопанинът решил, че към този момент не може да отглежда наедрял рогат добитък. Той се съгласил с един от съседите си и му продал кравата, която просто нямало с какво да храни.

Истинската драма почнала, когато кравата била отведена. Животното като че ли схванало, че се разделя с приятеля си куче. Сълзи се търкаляли от очите на кравата и кучето усетило паниката й. То също се разплакало!

Сърцераздирателното видео можете да видите тук.

След отвеждането на кравата държанието на кучето се трансформирало доста. То спряло да яде, да се интересува от играчки и да поддържа връзка със стопанина си. Човекът се замислил и решил, че не може да жертва прочувственото положение на кучето.

След това той откупил кравата назад, макар че това не било част от проектите му. Двамата неразделни другари към този момент са дружно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР