Приятелите на Colson Smith отговориха на коментари, в които се

...
Приятелите на Colson Smith отговориха на коментари, в които се
Коментари Харесай

Колегите на Colson Smith от Coronation Street отвърнаха на „скучните“ твърдения на Big Brother

Приятелите на Colson Smith дадоха отговор на мнения, в които се твърди, че той е „ отегчителен “ в Celebrity Big Brother.

25-годишният артист от Coronation Street беше чут да избухва в сълзи в тоалетната, откакто Леви Руутс съобщи, че в миналото е бил „ най-скучният “ съквартирант. По време на задача предприемачът изясни, че не има вяра, че Колсън в действителност е отегчителен, само че в случай че го бяха попитали два дни по-рано, той щеше да го дефинира като най-скучния.

Леви продължи да обяснява че не може да назове никого като отегчителен, само че повтори, че Колсън би бил неговият избор. Актьорът от Кори одобри тази информация като индикация, че Леви в действителност го счита за отегчителен и той се отдръпна в банята и се разплака.

По-късно в епизода Колсън беше забелязан в стаята на дневника, споделяйки мислите си за предходния случай и разкри, че се бори с мненията. Той сподели на Big Brother: „ Това, че ме назоваха отегчителен, явно ме върна доста от подозренията, които съм имал в себе си предходни пъти и ударих малко. И тук не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР