Приятелите на Алисън Хамънд се притесняват, че звездата рискува да

...
Приятелите на Алисън Хамънд се притесняват, че звездата рискува да
Коментари Харесай

Притеснените приятели на Алисън Хамънд „планират намеса“ и я насърчават да „прекарва време със сина си“

Приятелите на Алисън Хамънд се тормозят, че звездата рискува да „ изгори “ поради всичките й телевизионни задължения, съгласно известията.

Вълнуващият Brummie, 49, който стана прочут в Big Brother, е един от най-търсените водещи сега, с излъчвания, в това число This Morning, The Great British Bake Off и For the Love of Dogs напълно нейното CV. Алисън също се записа за водеща на ново шоу на BBC през 2025 година, наречено Големият уикенд на Алисън Хамънд, в което тя ще прекара два дни със звезда, с цел да получи VIP взор върху домовете и персоналния им живот.

Въпреки това, беше обявено, че приятелите на Алисън са я призовали да понижи темпото и да си вземе заслужена отмора, с цел да прекара време с 19-годишния си наследник Ейдън - или тя рискува да бъде " изгоряла ". Говорейки за тяхната угриженост, източник сподели: „ Семейството и приятелите й я умоляваха да си вземе отмора, само че нямаше време. Тя беше присадена и присадена през годините и в този момент е търсена, усеща се като че ли вечно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР