Приятели, от както започна руската агресия в Украйна не ми

...
Приятели, от както започна руската агресия в Украйна не ми
Коментари Харесай

Васко Кръпката с идея за концерт За Украйна

Приятели, от както стартира съветската експанзия в Украйна не ми дава мира мисълта по какъв начин да оказвам помощ за справедливостта, свободата и мира. Ние музикантите можем единствено с музика. Немузикантите, с морална поддръжка и наличие.

Това оповестява на фейсбук страницата си рок легендата Васко Кръпката.

Ето какво още написа той:

Давам концепция някой да се наеме да провежда концерт пред президентството, тъй като считам, че там е мястото, на което да заявим нашата съпричастност с Украйна и да подсетим Президента и Премиера на Републиката, че няма място за извъртане и че НЕ би трябвало да има никакрви про-руски и про-агресорски прояви, а би трябвало ясна про-натовска и про-европейска позиция на България и, че у нас има доста хора, които са ЗА свободата на Украйна и ЗА прекъсване на агресора!!!

Сигурен съм, че пропутинистите не са повече, само че умеят да се набиват на очи. Време е да покажем, че не сме малко!

Дайте хрумвания, може и на персонални кой би се наел с организацията, – да се отиде в общината, да се желае позволение и ТОК.

Аз ще осигуря озвучаване, и подобаващи музиканти, в това число и от Украйна. Може още тази неделя по обяд да създадем крепък, голям концерт!

Трябва човек да отиде да желае позволение и ТОК от Столична Община, което няма метод да ни бъде отказано, НО доста е значимо уредникът да не е от политическа партия! Чакам оферти!

Васил Свиленов Георгиев – Васко Кръпката, статус във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР