Приятел, който поставя нуждите си над другите и има високо

...
Приятел, който поставя нуждите си над другите и има високо
Коментари Харесай

Зодиите, от които лъха тотален нарцисизъм

Приятел, който слага потребностите си над другите и има високо равнище на лична значителност. Дотолкова, че няма да има нищо срещу да наранява хората единствено с цел да удовлетвори настояванията си. Това звучи ли ви познато? Описанието кара ли ви да си визиите някого в мозъка си? Ако отговорът е да, има възможност да имате работа с нарцис.

Терминът егоизъм значи обич към себе си и се свързва с ред характерови черти, засягащи личното удивление и егоизма. Името е определено от Зигмунд Фройд, от гръцкия мит за Нарцис, който бил предопределен да се влюби в личното си отражение във водата.

Докато множеството от нас са склонни да демонстрират нарцистично държание понякога, в случай че това е обред и се прави в по-голяма степен, има шансове да попаднем в категорията на нарцисистите.

Ето 4 зодиакални знака, които са нарцисисти, съгласно астрологията.

Лъв

Докато Лъвовете са извънредно грижовни хора, някои Лъвове от време на време могат да станат нарцисисти. Това може да е резултат от заплашването, с което може да са изправени, или от избран тип напън, който може да се опита да попречи на самочувствието им. Това обаче не е линия на личността, която е заложена в тях. Обикновено това е реакция на несъмнено деяние.

Риби

Има етапи, в които Рибите могат да проявят нарцистично държание. Те могат да станат груби и в последна сметка да дадат приоритет на себе си пред другите. Въпреки това, доста рядко те могат да го осъзнаят, само че откакто го създадат, те се твърдят, че в никакъв случай повече не влизат в това положение.

Скорпион

Скорпионът е най-големият собственик, който в миналото ще видите. Ето за какво от време на време те могат да станат нарцистични единствено с цел да реализиран задачите си. Може да има моменти, в които всичко, което има значение в живота на Скорпион, са те самите и всичко друго може да им се коства като загуба на време. Те заобикалят да поставят шапка на нарцисист, само че нормално това е не толкоз преобладаваща личностна линия на Скорпионите.

Стрелец

Стрелец, без значение дали сте съгласни или не, от време на време може да бъде най-лошият нарцисист. Той или тя не могат да се интересуват по-малко, когато са в тази зона. Изглежда нищо не ги визира и те постоянно се тревожат по какъв начин не обръщат нужното внимание на себе си. Може да им отнеме известно време да излязат от тази фаза, един път попаднали в нея, написа actualno.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР