Привличането на италианския полузащитник Марко Верати от ПСЖ в Барселона

...
Привличането на италианския полузащитник Марко Верати от ПСЖ в Барселона
Коментари Харесай

Верати е заложник на емира на Катар, заяви агентът на футболиста

Привличането на италианския полузащитник Марко Верати от ПСЖ в " Барселона " остава надалеч от действителността. Агентът на играча Донато ди Кампли съобщи, че президентът на парижани Насер ал Хелайфи е единствената спънка за възможен трансфер.

" Верати е пленник на емира на Катар. Той има неограничени стопански благоприятни условия и по тази причина продажбата на Верати в " Барселона " за 100 млн. евро е станала въпрос на горделивост ", сподели Ди Кампли пред " Кориело дело спорт ".

Според " Ас " " Барселона " е подготвен да заплати деветцифрена сума за 24-годишния полузащитник. Верати също е декларирал желанието си да премине при каталунците.

" Верати е състезател, който бихме желали да притеглим. Нашият треньорски щаб има вяра, че той би бил доста подобаващ за халфовата линия на " Барселона ". Знаем, че той също би желал да играе за нас ", сподели президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу.

Той остана неудовлетворен от нежеланието за договаряния на ПСЖ. Верати има довогор до 2021 година с парижани, като няма заложена уговорка за откупуване.

" Несправедливо ли е, че испанската лига изисква съществуването на освобождаващи клаузи? Тук има клаузи и отборите от чужбина могат да дойдат и да ги платят. Ние обаче не можем да създадем това. Все още не сме седнали на договаряния с ПСЖ, макар че играчът има предпочитание да се причисли към нас ", добави Бартомеу.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР