Привличане е проект на Яна Маринова, който тя започна. Срещнахме

...
Привличане е проект на Яна Маринова, който тя започна. Срещнахме
Коментари Харесай

Башар Рахал похвали Любо Нейков и Евтим Милошев заради...

" Привличане ” е план на Яна Маринова, който тя стартира. Срещнахме се и се “привлякохме ”. Аз измислих заглавието. Режисьорът Мартин Макариев направи един превъзходен филм, а Яна и Луиза Григорова играят ужасно. Целият екип е необикновен. ”,  разкри с усмивка Башар Рахал в “Събуди се ” във връзка присъединяване си в най-новия български филм, който скоро ще е в кината.
Освен че извършва една от основните функции в “Привличане”, Башар Рахал е и продуцент на лентата. “Продуцентството е идната стъпка, която желаех да подхваща в своето развитие”, показа артистът.

“Привличане” е история за феновете на всяка възраст – от 15 до 90 години. Във кино лентата има училищен истории, има изменничество, любовни истории. Включени са и двата проекта на живота”, описа Башар Рахал.
" Привличане " е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се осъществя с поддръжката на NOVA и ще се популяризира в кината от " Лента " от 23 февруари тази година. В основните функции на новата българска лента феновете ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.
“ “Дървото на живота” е е един доста стойностен сериал, който е в сърцето му и Евтим Милошев и Любомир Нейков би трябвало да се гордеят, че са го създали”, показа Башар Рахал, който извършва и една основните функции в историческата сага.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР