Привлеченият в Спартак (Варна) молдовски защитник Александър Белоусов е бил

...
Привлеченият в Спартак (Варна) молдовски защитник Александър Белоусов е бил
Коментари Харесай

Новият защитник на Спартак е бил резерва срещу Интер и Реал Мадрид

Привлеченият в Спартак (Варна) молдовски бранител Александър Белоусов е бил на аварийна пейка на Шериф (Тираспол) в груповата фаза на Шампионска лига през 2021 година. Това се случва в трите последни мача против Интер (1:3), Реал Мадрид (0:3) и Шехтьор Донецк (1:1).
 Херо си хареса халф на Лудогорец за Спартак (Варна) Херо си хареса халф на Лудогорец за Спартак (Варна)
На 17 февруари тази година път влиза като запаса в Лига Европа при триумфа против Брага с 2:0. На европейската сцена през този сезон той е титуляр за Милсами в първия квалификационен кръг в Лигата на конференциите против финландския КуПс (2:2) и влиза като запаса в реванша (1:4).

24-годишният защитник има 5 мача за националния тим на Молдова, като последният му е против Лихтенщайн (2:0) в Лигата на нациите на 25 септември. В 2 мача е употребен като ляв външен, а в един и като десен външен халф.

Профилът му е за десен краен бранител, като мощният му крайник е десният, само че през този сезон в Милсами е бил употребен главно като ляв бек. В 12 срещи този сезон той е бил измежду стартовите 11 на тима си, като е бил употребен като краен бранител и като отбранителен халф. Има и 1 гол от началото на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР