Привържениците на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив си спретнаха масов минути

...
Привържениците на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив си спретнаха масов минути
Коментари Харесай

Здрав бой забави дербито на Българска армия между ЦСКА и Локо Пловдив

Привържениците на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив си спретнаха всеобщ минути преди турнирния мач сред двата тима на стадион " Българска войска ". Това забави началото на срещата от 13-ия кръг на първа футболна лига с десетина минути, предава БНР.

Скандалът избухна сред агитката на гостите и ентусиастите на домакините, намиращи се в бранш " А ". Ултрасите на Локомотив прескочиха загражденията, потрошиха част от недочупените седалки в блока сред секторите " А " и " Б ", след което започнаха да се бият с почитателите на ЦСКА.

Побойниците от двете страни използваха в мелето седалки, метли, колани и ъгловото знаменце от терена. Ултрасите на алените от бранш " Г " не останаха безучастни, прескочиха загражденията, нахлуха на пистата и се насочиха към бранша за посетители.
свързани новини3023на 27.08.20213733на 04.07.2021
В последна сметка, с големи старания и с известно закъснение, полицията и стюардите овладяха обстановката и не разрешиха да се стигне до доста по-сериозни произшествия, каквито предпоставки съществуваха.

Това не е първо всеобщо сдърпване сред почитателите на двата тима в последните години. Те си спретнаха сходно меле и през 2017 година, само че тогава дуелът беше на " Лаута " в Пловдив.

фотография: sportal.bg
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР