Привържениците на Локомотив (Пловдив) организират фенски турнир по футбол в

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) организират фенски турнир по футбол в
Коментари Харесай

Феновете на Локо организират футболен турнир в памет на Аян Садъков

Привържениците на Локомотив (Пловдив) провеждат фенски шампионат по футбол в памет на великия Аян Садъков, под наслов " Легендите не умират ".

" Локомотивци, след бурните последни дни на неописуеми страсти от паметния мач за Купата на България, в който футболистите бранещи черно-бялото рае, записаха имената си в историята, е време да погледнем и в предишното, към тези, които „ донесоха “ популярност на Локомотив, а към този момент не са измежду нас.
Миналата година, от Бригада Пловдив и Фенклуб Локомотив Пловдив, организирахме фенски шампионат по футбол в памет на великия Аян Садъков, под наслов „ Легендите не умират “. Сега е време да продължим традицията като този път шампионата е плануван за 02.06.2019, неделя, от 09:00 часа . Както миналата самодейност, по този начин и тази, ще бъде за набиране на средства за „ Алея на славата “, като началото и беше сложено с паметника на бате Айко. За задачата сме сложили скромна такса за всеки тим от 30 лева, както и кетъринг, като всичко закупено от него ще добавя сумата, която ще дарим за концепцията.

Ето и изискванията за записване:
Отборите ще бъдат в състав от най-малко 6 играчи (5+1); Ще се организира в групова фаза и директни елиминации след нея (жребият ще се тегли 3 дни преди започването на турнира); Продължителността на всеки мач ще бъде 20 минути (по 10 минути на полувреме); Записването става с позвъняване на телефон – 0897773260, като би трябвало да се съобщи име на отбора; Ще има и доста изненади за дребните локомотивци по случай 1-ви юни – Деня на детето; Песните, бирата и заниманието са наложителни!
Нека потвърдим, че знаем по какъв начин да почитаме легендите на Локомотив! Заедно можем! "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР