Привържениците на Ботев (Пловдив) изпратиха официална покана за среща до

...
Привържениците на Ботев (Пловдив) изпратиха официална покана за среща до
Коментари Харесай

Агитката на Ботев кани кмета на Пловдив за Колежа

Привържениците на Ботев (Пловдив) изпратиха публична покана за среща до кмета на град Пловдив Здравко Димитров. Феновете на " канарчетата " обявиха, че на 22 септември ще се съберат пред община Пловдив, с цел да се срещнат с виновните лица за строителството на стадион " Христо Ботев " и оповестиха, че ще бъдат в протестна подготвеност поради неяснотите към окончателното довеждане докрай на строителството на оборудването. 

Ето какво се споделя в поканата за среща, адресирана до кмета на Пловдив:

" Във връзка с качеството ви на възложител, архитект, реализатор и контрол на публично важен план, какъвто несъмнено е стадион " Христо Ботев ", ви каним на среща с представители на последователите на Ботев (Пловдив) на 22 септември от 18:30 часа - община Пловдив! Най-важните въпроси, на които държим да получим обществено отговор, са следните:
1. Как ще бъдат вложени и какво съответно ще бъде изпълнено (кои СМР) с в началото обезпечените от страната 25 млн. лв. за довършването на стадион " Христо Ботев "?
2. Ще бъдат ли вложени по предопределение гласуваните от Общинския съвет на град Пловдив 12 млн. лв. за цялостното създаване на козирката (включително изцяло покривно покритие) на стадион " Христо Ботев " и по кое време ще се случи това?
3. След пропуските и измененията в плана и в осъществяването на стадиона, гарантирате ли, че стадионът ще може да получи в близко бъдеще категория 4 от УЕФА?
4. Как планирате цялостното довеждане докрай на стадион " Христо Ботев ", според плана и от кое място ще осигурите нужните за това средства: От страната, от заем, от бюджета на община Пловдив или посредством друга форма на финансиране?
5. След като до 2014 година в строителството на стадион " Христо Ботев " бяха вложени към 10 млн. лв., а в последните 2 години бяха обезпечени за довършването му още над 40 млн. лв., по кое време стадион " Христо Ботев " ще бъде дефинитивно приключен и какъв брой още средства ще са нужни за това?
Дължите отговорите на тези и други заложени ви въпроси освен на нас, само че и на жителите и данъкоплатците в град Пловдив, които с неспокойствие чакат срещата с вас! ", написаха от Клуба на последователите на Ботев (Пловдив).
















































--> -->     Йордан Йовчев и две л
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР