Привърженици на коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България излязоха на

...
Привърженици на коалицията Продължаваме Промяната - Демократична България излязоха на
Коментари Харесай

Привърженици на ПП-ДБ се събраха на протест пред Президенството

Привърженици на обединението " Продължаваме Промяната - Демократична България ” излязоха на митинг пред Президенството. Причина за недоволството е апелът на президента да не се реализира втория мандат за кабинет. Припомняме, че в понеделник по време на връчването на досието на акад. Николай Денков, президентът съобщи, че съгласно него това е нецелесъобразно. Поводът за думите му са записите, публикувани от Радостин Василев. Той добави, че би трябвало да им връчи мандата, тъй като е предназначен да съблюдава Конституцията, припомня Нова тв.

Междувременно в обществените мрежи съпредседателят на Политическа партия - Кирил Петков, съобщи, " че никой не може да си разреши да приканва България да няма постоянно държавно управление ”.

Протестът пред Президентството стартира в 18.30 ч., а събралите направиха и подписка за искане на импийчмънт на Румен Радев.

" Не мога да допускам, че е допустимо по подобен метод да се отнася президентът на България с представители на законно определена политическа мощ ”, сподели един от протестиращите.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР