Привърженици на Ботев (Пд) се наредиха днес на опашка пред

...
Привърженици на Ботев (Пд) се наредиха днес на опашка пред
Коментари Харесай

Фенове на Ботев се наредиха на опашка за билети за дербито

Привърженици на " Ботев " (Пд) се подредиха през днешния ден на опашка пред касите на Колежа, с цел да си купят билети за дербито с " Локомотив " (Пд), което ще се състои в петък от 19,30 часа на актуализирания клубен стадион. Еуфорията измежду " жълто-черните " почитатели е огромна, защото този мач ще се играе още веднъж там след 10 години спиране. Повече от 7000 талони за входа към този момент са продадени. Някои ентусиасти се чудиха в обществените мрежи за какво би трябвало да се чака на опашка, откакто билети могат да се закупят и онлайн.

" Нищо не разбирате. Винаги е била огромна тръпката да си измежду другари и хора, обичащи " Ботев " и да си приказваш с тях за обичания си отбор ", дадоха отговор пък последователи, които търпеливо чакаха за талони за вход в приятното време.

 Касите са с работно време от 10:00ч. до 18:00ч.

 Цените на билетите са както следва:
▫️Трибуна " Юг " – 15лв.
▫️ Трибуна " Север " – 15лв.
▫️ Трибуна " Изток " – 22лв.
▫️ Централна естрада (блок А1 и А7) – 25лв.
▫️ Централна естрада (блок А2 и А6) – 30лв.
▫️ Централна естрада (блок А3, А4, А5) – 40лв.
▫️ Централна естрада (блок Premium 1 и 3) – 45лв.
▫️ Централна естрада (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80лв.
▫️ Деца до 4 години (включително) - влизат гратис на мачовете (без място)
▫️ Деца сред 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - употребяват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават единствено на каса и в магазините.
▫️ За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безвъзмезден. За тях е обособено особено място пред централната естрада, като те ще влизат през входа сред централната и южните трибуни.

След подписаното съглашение сред управлението на " Ботев " и " Локомотив " на Колежа няма да бъдат допускани " черно-бели " почитатели. Това решение се взе, откакто на мача сред двата противника на 16 юли на стадиона в парк " Лаута " не бяха позволени последователи на " канарчетата ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР