Привърженичка на Ливърпул направи шокиращи разкрития за произвола на полицията

...
Привърженичка на Ливърпул направи шокиращи разкрития за произвола на полицията
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития от фенка на Ливърпул за произвола в Севиля

Привърженичка на Ливърпул направи шокиращи разкрития за произвола на полицията и стюардите преди, по време и след мача от Шампионската лига против Севиля на стадион „ Рамон Санчес Писхуан “ във вторник.

Веднага след трагичното 3:3, доста почитатели на „ алените “ се оплакаха, че са били „ измъчвани “ от локалните управляващи. Само ден по-късно, от клуба приканиха всички свои последователи да изпратят спомагателна информация за случилото се и започнаха свое следствие по случая. От „ Анфийлд “ даже осведомиха и УЕФА, като от Европейската централа към момента няма отговор.

Скандал! Феновете на Ливърпул се оплакват от полицейски произвол

49-годишната Вики Кроп пътува постоянно за гостуванията на своя обичан Ливърпул в Европа в последните години, само че съгласно думите ѝ за първи път среща сходно отношение от полиция и стюарди.

„ Обикновено ви молят да си покажете чантата, с цел да бъде претърсена, само че този път направи ми я сграбчиха от ръцете. Бях толкоз жестоко претърсена, че даже ми бе пернат сутиенът, както и гърдите ми “, разяснява Кроп.

„ След това ме обърнаха и започнаха да ме ритат сред краката, с цел да ги разтворя. Претърси ги отвътре, а по-късно, с цел да не кажа по-лоша дума, ме сграбчи за слабините. Беше ужасяващо. Най-лошото ми прекарване до този миг по време на футболен мач. Извън стадиона имаше и друга дама, която плачеше. Беше съкрушена, само че не знам какво ѝ се е случило на нея. Нямаше никой, с който да приказваш. Имах възприятието, че в случай че се оплачеш на някого, няма да те пуснат на стадиона. Беше доста неприятно, тъй като в близост нямаше нито един стюард от агитката на Ливърпул “, спомня си още 49-годишната привърженичка на „ алените “ от „ Анфийлд “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР