Прицелва се в пазарния дял на Amazon и Microsoft в

...
Прицелва се в пазарния дял на Amazon и Microsoft в
Коментари Харесай

Google подготвя MSP партньорска програма

Прицелва се в пазарния дял на Amazon и Microsoft в облачния бизнес

Нова партньорска стратегия на Гугъл ще подтиква доставчиците на ръководени услуги (източник: Google)

Гугъл възнамерява нова партньорска стратегия, ориентирана към доставчиците на ръководени услуги (Managed Services Provider, MSP), които работят с облачната инфраструктура Гугъл Cloud, заяви CRN, базирайки се на сътрудници на интернет компанията.

Очаква се с новата стратегия Гугъл да превземе дял от пазара на облачни услуги и по-конкретно – от Amazon и Microsoft. В допълнение към самата стратегия, Гугъл ще усили броя на партньорските равнища, специализации, сертификации и разновидности за хонорари.
още по тематиката
MSP програмата ще наблюдава активността на доставчиците на ръководени услуги, ще мери техните индикатори за продажби и хонорари. Досега Гугъл официално нямаше стратегия от категорията MSP, разясняват от SADA Systems – компания със статут на Гугъл Premier Partner.

Бъдещата стратегия ще дефинира ясно ролята на MSP сътрудниците, които освен продават артикули, само че и отхвърлят професионални услуги на клиентите за целия интервал на потребление на Гугъл Cloud.

Гугъл ще награждава сътрудниците според от успеваемостта на тяхната активност и ще им разреши да подобрят своята доходност, като ги подтиква да влагат в клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР