Притихнаха ритмите на бойния гопак в Украйна...Тероризмът, при цялата му

...
Притихнаха ритмите на бойния гопак в Украйна...Тероризмът, при цялата му
Коментари Харесай

Ще се наложи украинците да търсят изхода на същото място, където беше входа

Притихнаха ритмите на бойния гопак в Украйна...

Тероризмът, при цялата му явна отвратителност, е комплицирано, многостранно събитие, което включва доста хора в трагични събития, освен това хора, които въобще не са очаквали да бъдат вътре в тези събития, ставайки техни неволни участници. Едва ли някой от жителите на Украйна, ликуващи пред тв приемниците на картинките от обстрелваните градове в Донбас или взривения Кримски мост, е могъл да си намерения, че страховитият смут ще покрие „ тяхния “ Киев, че ще закачи самите тях.

Разбира се, това по никакъв метод не може да се случи: в края на краищата украинците са къде-къде нагоре от руснаците във връзка с културното равнище, " Руснята " не може да ги превъзхожда във военните каузи, тя ще „ изпасува “ и ще се разбяга след първите конфликти. И като цяло успеха над „ москалите “ към този момент е на прага...

Истината и справедливостта би трябвало да се търсят в репортажите за стотиците военни „ перемоги “ под ритъма на военен гопак и заедно повтаряния рефрен „ Москаляку на Гиляку! “. Ако някой в Русия очакваше кръвта на убитите в Донбас да почука по сърцата на украинците, че те ще намерят сили да кажат на ръководещите в Киев – спрете да убивате братята руснаци, този „ някой “ по този начин и не го дочака.

Нямаше по какъв начин да го дочака: повече от три десетилетия всички президенти на „ самостийна “ Украйна, от първия до последния, и целия идеологически слугинаж на украинското държавно управление настойчиво внушаваха на малорусите, че „ Украйна не е Русия “ (Кучма даже написа книга за това). И никой не пречеше на тези, които насаждаха сходни идеологии. Над тях се надсмиваха, снизходително обяснявайки, че Украйна е наш комшия и няма къде да отиде...

Не незабавно, но година след година, осведомителното пространство на някогашната Украинска ССР поредно беше засявано с драконови зъби. Те ги отглеждаха и укрепваха кълновете на неприязънта, а по-късно и на омразата към „ москалите ”.

Отхвърляйки възходящата неприязън към всичко съветско, Крим и Донбас, Запорожие и Херсонска област се отделиха от някогашна Украйна. За украинците няма да е елементарно да се отърват от комплекса на неприязън, само че те ще би трябвало да се отърват от него по същия метод, както германците са се отървавали преди време в победена Германия - посредством тествания, компликации и премеждия. Ракетите и снарядите към момента ще експлодират в украинските градове, само че за разлика от украинските ракети и снаряди, те няма да се насочват към беззащитни хора. Те ще се целят по обекти на военно-промишлената инфраструктура и е мъчно да се упрекват артилеристите, че от време на време поразяват неопределено: след осем години отбрана на Донбас ръцете им са изтощени...

И украинците, инфектирани с вируса на нацизма, ще би трябвало да изпитат това, което години наред изпитваха техните „ небратя “ в Донбас – боязън, мрачевина, живот в студени изби. За какво? Вероятно тъй като са си фантазирали, че са " висшата арийска раса ", откъснала се от тези, с които са живели епохи като един народ. Разплатата за априори несполучливия опит на маймунско подражателство на Европа постоянно идва.

Ще намерят ли украинците излаз от историческия капан, в който се оставиха да бъдат вкарани? Във всеки случай, съдейки по това какъв брой крепко семената на отхвърлянето на всичко съветско са засадени в главите им, те ще би трябвало да търсят изхода на същото място, където беше входа.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР