Притеснително е обвързването на приемането на промените в Конституцията с

...
Притеснително е обвързването на приемането на промените в Конституцията с
Коментари Харесай

Алтернативата в момента е анти-Пеевски блок, смята Георги Кадиев

Притеснително е обвързването на приемането на измененията в Конституцията с правилник за избор в регулаторите, в службите и с приемането на Бюджета. Това значи, че Движение за права и свободи и Пеевски са към този момент публично на масата на съдружните сътрудници. Всичко е въпрос кой ще управлява регулаторите.

Това сподели пред БНР Георги Кадиев, финансист и част от гражданската квота в " Левицата! ".

" Това си го знаехме, само че в този момент към този момент ще е публично, тъй като ще има правилник, под който ще сложат подписите си и Делян Пеевски и Бойко Борисов. И в случай че някой от тях не е склонен, няма да има правилник и няма да има промени в Конституцията ", разяснява той и дефинира това като изключителна неточност на ПП-ДБ:

" Електоралната загуба за тях ще е доста огромна, само че по този начин заслужават, тъй като не стига, че изпраха единия, а в този момент и другия.... Не трябваше да се съгласяват, а да приключат мача и да се върви на нови избори. Това държавно управление затъва от ден на ден в лапите на Пеевски ".

По думите на Георги Кадиев това, че Пеевски приказва против президента Румен Радев и против Русия, въобще не значи, че позициите му във връзка с стопанската система са верни.

В момента не мисля, че лявото има задоволително обсег за опция на това ръководство, счита той и уточни:

" Алтернативата сега е анти-Пеевски блок ".

Финансистът посочи, че в Бюджет 2024 няма нищо, " което да е впечатляващо ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР