Притежателите на тези зодии се чувстват наранени, когато някой иска

...
Притежателите на тези зодии се чувстват наранени, когато някой иска
Коментари Харесай

Жените от тези зодии най-често коментират поведението на другите. Но те не могат да приемат критика

Притежателите на тези зодии се усещат засегнати, когато някой желае да ги инструктира. Въпреки това, те постоянно желаят да играят ролята на лидер в живота на някой различен.

Жените под тези зодии най-често разясняват държанието на другите

Жените, притежаващи тези зодиакални знаци, са щастливи да дават неканени препоръки на другите. Винаги, когато не харесват нещо в някого, те го показват на глас. Те имат вяра, че даже и да наранят индивида, в последна сметка ще му оказват помощ да се промени към по-добро. Когато обаче някой им уточни слабостите, те се наскърбяват и се усещат засегнати.

Собствениците на тези зодии инструктират другите, само че не желаят да се вслушват в ничии препоръки:

Везни

Дамата зодия Везни желае да бъде блага и услужлива на всички. Често се постанова с поддръжката си, тъй като желае всички да усетят какъв безрезервен другар и сътрудник е тя. Когато обаче някой желае да направи същото за нея, тя изпада в меланхолия. Вярва, че по този начин хората я карат да разбере, че не може да се оправи сама с нищо.

Дева

Зодия Дева построява самочувствието си въз основа на това какъв брой постоянно другите идват при нея за съвет. Веднъж основала облика на жена, която доста добре знае всичко, тя го пази доста деликатно. Обижда се на всеки, който реши да й потвърди, че й липсват познания.

Телец

Дамата Телец счита, че постоянно е права. Поради тази причина й е доста мъчно да слуша някой, който се пробва да й каже, че е сбъркала в нещо. Може да го одобри като пресилена рецензия или даже офанзива. Всъщност другият може да не мисли нищо неприятно. Г-жа Телец, за всеки случай, желае незабавно да заеме отбранителна поза.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР